BSO Sterrenbos

Goed om te weten over de tarieven

Openingstijden

Tijdens de schoolweken zijn we van maandag t/m vrijdag geopend direct nadat de school uit is tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties zijn wij geopend van 07.30 uur tot 18.30 uur. Alleen de Scouting locatie is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. De andere locaties op maandag, dinsdag en donderdag. Wel zijn alle kinderen uit Zeist en Driebergen op woensdag en vrijdag welkom bij de Scouting locatie in Zeist.

Betaalmethode

Bij plaatsing van uw kind bij BSO Sterrenbos ontvangt u een overzicht van de vaste maandkosten voor het lopende jaar. BSO Sterrenbos zal het verschuldigde maandbedrag, via automatisch incasso tussen de 25e en 30e dag van de maand achteraf aan iedere opvangmaand van uw rekening afschrijven.

Voorbeeld: de opvangkosten voor de maand september worden tussen 25 augustus en 30 september via automatische incasso van uw rekening afgeschreven.

Facturen & jaaropgave

Ouders ontvangen de maandfacturen en de jaaropgave per e-mail. Daarnaast zijn de maandfacturen en de jaaropgave te raadplegen in het online ouderportaal.

Vragen over facturen, jaaropgave, betaalmethode of offerte aanvragen kan via ons administratiekantoor Kidsadmin:

bsosterrenbos@novict.com
088-9904485

Wilt u meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact met ons op.

Meld uw kind aan bij
BSO Kerkebosch in Zeist!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.