BSO Sterrenbos

BSO Pink Panthers Driebergen

Samen lol maken en meedoen of even lekker zelf spelen na een lange dag school?
Heerlijk buiten sporten of ravotten? En zelf inbreng hebben in de activiteiten die er georganiseerd worden?

Dit alles kan bij onze prachtige locatie in Driebergen. We hebben een huiselijke sfeer gecreëerd met enthousiaste pedagogisch medewerkers. Een heerlijke plek waar oog is voor ieder kind! 

Previous slide
Next slide

De speelplek

De locatie Pink Panthers beschikt over een grote ruimte van het clubgebouw van de rugby club in Driebergen in de wijk Hoenderdaal. De ruimte is gezellig ingericht met afgescheiden speelhoeken met speelmateriaal voor alle leeftijden. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen met elkaar of alleen. Ook zijn er verschillende tafels waar kinderen aan kunnen knutselen, spelletjes en proefjes doen en nog veel meer! 

Buiten hebben we alle ruimte op het sportveld en het stukje gras naast het gebouw. Hier hebben we een duikel rek, speelhuis en buitenkeuken waar de kinderen heerlijk kunnen spelen! Op deze locatie maken we mooie herinneringen en verhalen met de kinderen! Elke dag is een andere dag en een feestje!

Wat beleven we bij Pink Panthers?

Naast dat de kinderen zelf kunnen spelen, zijn er ook altijd georganiseerde activiteiten waar de kinderen aan mee kunnen doen. Hierin vinden we de keuze van de kinderen belangrijk. We vinden het natuurlijk heel leuk en gezellig als de kinderen meedoen met de activiteiten die we verzinnen, maar we beseffen maar al te goed dat ze al de hele dag op school hebben gezeten waar ook van alles moest. Bij ons is de vrije tijd van de dag beginnen, dus mogen kinderen lekker zelf weten wat ze doen! Het ene kind doet graag mee aan de activiteiten en het andere kind vindt het fijn om te ontladen van de dag school door lekker zelf of met vriendjes te spelen. Dit bekijken we per middag door in goed contact te zijn met de kinderen en ze te vragen waar ze behoefte aan hebben.

Buiten hebben we alle ruimte op het sportveld. Hier doen we sport -en spelactiviteiten. Om het sportveld heen kunnen de kinderen rondstruinen, hutten bouwen of beestjes zoeken. Dit natuurlijk onder begeleiding van ons. Naast alles wat we kunnen ondernemen op de locatie gaan we er ook geregeld op uit om avonturen te beleven in de nabije omgeving.

Ook bieden we de mogelijkheid voor een warme maaltijd aan het einde van de dag. En brengen en halen we je kind graag naar en van sportclubs/muziekles, etcin Driebergen!

Er is natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze leuke locatie en onze werkwijze. En we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt.  We nodigen je dan ook van harte uit voor een rondleiding. We maken graag kennis en vertellen je graag meer!

Previous slide
Next slide

Waarom onze kinderen zo graag op deze plek spelen:

‘Ik mag altijd zelf kiezen wat ik ga doen!’
De juffen vragen altijd wat we willen gaan doen en vaak gaan we dat dan doen’
‘Er is veel speelgoed en ze zijn heel lief!’
Lekker samen naar zwemles!

Medewerkers

portrait-of-smiling-male-school-teacher-standing-i-7BJLS3R-1.jpg

Hans de Groot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

smiling-teacher-writing-on-blackboard-in-classroom-PEULQUR.jpg

Marrieke van Huizen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

portrait-of-a-beautiful-student-in-the-library-PLSNE93-1.jpg

Lisanne van Dijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

education-teachers-university-and-schools-concept-VR264NK.jpg

Simone Fluit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Aanmelden BSO
Pink Panthers Driebergen

Je kind aanmelden bij BSO Pink Panthers in Driebergen? Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Meld je kind aan bij
BSO Pink Panthers in Driebergen

De Woerd 5, Driebergen
LRK: 490591346