BSO Sterrenbos

Wij, Esther Versteeg & Esther Holtrop, zijn de trotse oprichters van BSO Sterrenbos!

Op 4 januari 2010 openden we onze deuren op een prachtige bosrijke locatie in Zeist. Beiden zijn we jaren werkzaam geweest in de kinderopvang en op de buitenschoolse opvang. Esther Versteeg heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (MBO) en Sociaal Pedagogische Hulpverlening (HBO) afgerond. Esther Holtrop heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (MBO) en Human Resources Management (HBO) afgerond. Een ideale mix van kennis en vaardigheden voor het leiden van een buitenschoolse opvang! 

Esther Versteeg en Esther Holtrop

Esther Versteeg & Esther Holtrop

Onze passie voor het werken met kinderen!

Ons idee bij hoe een BSO eruit moest zien was ons al snel duidelijk. Een mooie plek met zowel binnen als buiten veel ruimte. En een plek waar samen plezier maken en veiligheid voorop staat! Naar ons idee dé ingrediënten voor om na school en in de vakanties mooie herinneringen te maken met vriendjes en vriendinnetjes!

Vanuit die visie keken we terug op onze kindertijd. Wat deden we allemaal waar we met een blij gevoel op terugkijken? Hutten bouwen, erop uit in de omgeving, spelen in de speeltuin, spelletjes doen, buskruiten en nog veel meer! Die dingen willen we de kinderen op de BSO ook laten beleven.

Bij ons geen schermpjes, computers en TV’s. Maar lekker samen op avontuur en genieten van het buiten zijn! Dit wel vanuit een gezellige plek als basis waar we ook binnen van alles kunnen doen en beleven of uit kunnen rusten als we moe zijn na een lange dag school. 

Naast samen veel plezier maken, vinden we het erg belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in een fijne, ontspannen omgeving. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en creatief. En willen graag ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen. Wij bevorderen de nieuwsgierigheid in een veilige en stimulerende omgeving. Samen met onze pedagogisch medewerkers creëren wij de sfeer die wij vinden die daarvoor nodig is. Nieuwsgierig naar onze locaties of vragen? Neem dan contact met ons! We verwelkomen jullie graag! 

Groetjes,

Esther Holtrop & Esther Versteeg

Leuk voor de kinderen en makkelijk voor de ouders!

We proberen net dat extra’s te bieden. Voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Wij brengen en halen de kinderen naar en van de sportvereniging, muziekles of andere externe naschoolse activiteiten. Daarnaast kunnen de kinderen een warme maaltijd eten op alle locaties.

Net dat extra's

We zijn een kleine flexibele organisatie. Per locatie is er een coördinator aanwezig waardoor de lijntjes kort zijn. Hierdoor kunnen we goed in contact zijn met jou als ouder. Op deze manier kunnen we de opvang van je kind zo optimaal mogelijk maken passend bij jouw wensen.

Naast onze gezellig en actieve opvang bieden wij een aantal extra services aan.  De kinderen worden, als dit logistiek mogelijk is, van alle scholen uit Driebergen en Zeist opgehaald. Hier rekenen wij geen vervoerskosten voor.  Daarnaast hebben wij een breng -en haalservice van en naar externe activiteiten tijdens BSO tijd. Hierbij kun je denken aan sporttraining of muziekles. Ook kunnen de kinderen bij ons genieten van een warme maaltijd aan het eind van de dag. 

We nodigen je van harte uit voor een rondleiding. We vertellen je graag meer en we maken graag kennis met jou en je kind(eren)!

Meld uw kind aan bij
BSO Kerkebosch in Zeist!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.