BSO Sterrenbos

BSO Scouting Zeist

Scouting: heerlijk buiten ravotten? Hutten maken met de takken uit het bos? In het zand spelen en niet altijd met schone kleding thuiskomen? Voetballen? Heerlijk buiten of binnen op lounchekussens een boekje lezen? Met de lego spelen of knutselen?

 Dit alles en nog veel meer kan bij onze locatie in de prachtige bossen van Zeist! Je kunt ons vinden in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen in Zeist. Op deze plek spelen kinderen in alle leeftijden van de basisschool. Handig om te weten is dat wij ook kinderen onder BSO-tijd brengen en halen van en naar hun (sport)clubs!

Previous slide
Next slide

De speelplek

Een klein stukje het bos in en je vindt onze stoere, maar knusse locatie! De kinderen spelen in drie verschillende ruimtes ingedeeld per leeftijd. Ook de inrichting is hierop aangepast. Dit biedt de kinderen de mogelijkheid lekker met leeftijdsgenootjes te spelen en activiteiten te ondernemen die passen bij hun leeftijd. Buitenspelen op deze plek is alsof je op vakantie bent! Spelen in het zand onder de mooie dennenbomen. Hutten bouwen, spelletjes doen, kuilen graven, modder maken. Maar natuurlijk in onze zelfgebouwde tent lezen, chillen of knutselen. Wie wil nou niet zo ontspannen na een lange dag school?

Wat beleven we allemaal?

Naast dat de kinderen zelf kunnen spelen, zijn er ook altijd georganiseerde activiteiten of workshops waar de kinderen aan mee kunnen doen. Hierin vinden we de keuze van de kinderen belangrijk. We vinden het natuurlijk heel leuk en gezellig als de kinderen meedoen met de activiteiten die we verzinnen, maar we beseffen maar al te goed dat ze al de hele dag op school hebben gezeten waar ook van alles moest. Het ene kind doet graag mee aan de activiteiten en het andere kind vindt het fijn om te ontladen van de dag school door lekker zelf of met vriendjes te spelen. Het belangrijkste is dat de kinderen positieve ervaringen opdoen door fijne en goede begeleiding van de pedagogisch medewerkers.

Buiten alles wat we kunnen ondernemen op de locatie gaan we er ook geregeld op uit om avonturen te beleven in de nabije bosrijke omgeving. De hertjes bezoeken, naar Heidestein, kinderboerderij, speeltuinen in de omgeving en andere leuke uitstapjes. 

Ook in de vakanties is er altijd een uitgebreid aanbod aan activiteiten en uitstapjes met verschillende thema’s. In de vakanties is het niet moeilijk op deze bosrijke plek een gezellige vakantie-sfeer te creeeren. Ouders die hun kind s morgens komen brengen zeggen: ‘Veel plezier op de camping vandaag!” Zo fijn dat mijn kind hier heerlijk kan spelen terwijl ik naar m’n werk ga!’

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze leuke locatie en onze werkwijze. En we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. We nodigen je dan ook van harte uit voor een rondleiding. We maken graag kennis en vertellen je graag meer!

Previous slide
Next slide

Waarom onze kinderen zo graag op deze plek spelen:

'Ik vind het bos en de waterpret altijd leuk!’
‘Dat ik word opgehaald met de bakfiets!’
‘Hoe het op school was? Dat ben ik alweer vergeten, want ik heb z’on leuke middag bij de BSO gehad!’
‘Ik hou heel erg van de bossen en met de takken spelen!’
‘Hutten bouwen in het bos!’
‘Lekker kletsen met de juffen!’
De juffen zijn leuk en mijn vriendjes zijn hier ook!’
‘De ijsjes zijn leuk, maar gaan we nu ijsjes eten?’

Pedagogisch medewerkers

portrait-of-smiling-male-school-teacher-standing-i-7BJLS3R-1.jpg

Hans de Groot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

smiling-teacher-writing-on-blackboard-in-classroom-PEULQUR.jpg

Marrieke van Huizen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

portrait-of-a-beautiful-student-in-the-library-PLSNE93-1.jpg

Lisanne van Dijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

education-teachers-university-and-schools-concept-VR264NK.jpg

Simone Fluit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Aanmelden BSO Scouting Zeist

Je kind aanmelden bij BSO Scouting in Zeist? Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen

Meld je kind aan bij
BSO Scouting Zeist

Padvinderslaantje 2, 3708 BS Zeist
LRK: 668840535