BSO Sterrenbos

Extra service

Makkelijk voor de ouders en leuk voor de kinderen

Extra service: warme maaltijd
Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van de maaltijdservice. Er kan vooral uit verschillende warme maaltijden gekozen worden en deze kunnen een aantal dagen van tevoren besteld worden. De kinderen kunnen op een vaste dag mee eten of incidenteel. De kosten zijn 6,75 euro per maaltijd. De maaltijd of datgene wat over is gebleven kan op verzoek van de ouders meegegeven worden naar huis.

Extra service: breng en haal service externe activiteiten
We snappen dat de kinderen naast school en BSO ook nog willen deelnemen aan externe activiteiten zoals bijvoorbeeld hockeytraining, voetbaltraining, turnen, muzieklessen of zwemles. Dit komt vaak niet gunstig uit wanneer ouders moeten werken en de kinderen naar de BSO gaan. Daarom brengen en eventueel halen wij de kinderen onder BSO-tijd naar en van hun activiteit. Wanneer jullie hier gebruik van willen maken horen wij dit graag en kijken we of het past in de bestaande vervoersplanning. De kosten zijn 2,50 euro per rit heen of terug.

Extra service: zwemles
Wij gaan al jaren op maandagmiddag van 16:00- 17:00 uur naar Zwembad Dijnselburg in Zeist met de kinderen. De kinderen krijgen in die tijd zwemles voor hun A en B diploma. Op de bakfiets of met de auto naar de zwemles. Omkleden is onze eigen kleedkamer en ook weer terug met z’n allen naar de BSO of de ouders halen hun kind in het zwembad. Aanmelden van de zwemles verloopt via het zwembad zelf. Geef bij ons op tijd aan als jullie kind met ons meegaat naar de zwemles.

Aanbod Zwembad Dijnselburg

Extra sport of muziek workshops

Naast de workshops en activiteiten die de pedagogisch medewerkers aanbieden, bieden wij met regelmaat ook extra workshops aan. Bijvoorbeeld in Driebergen werken we samen met de theaterwinkel voor theaterlessen en sportlessen door externe aanbieders. In Zeist hebben wij jarenlang skiles gevolgd in Soesterberg, hebben we samengewerkt met de muziekschool. Deze extra workshops zitten kosten aan vast en hiervoor wordt van tevoren ingeschreven.

Meld uw kind aan bij
BSO Kerkebosch in Zeist!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.