BSO Sterrenbos

BSO Phoenix Zeist

Phoenix: uit school samen robots knutselen, je eigen haargel maken, samen sporten en spelletjes doen op ons eigen veld? Meedoen aan allerlei stoere en coole workshops of gewoon lekker zelf spelen?

Dit alles en nog veel meer kan bij onze heerlijke ruime locatie in het clubgebouw van hockeyclub Phoenix te Zeist. Deze plek is qua inrichting en activiteiten erg leuk voor kinderen vanaf 7 jaar. Handig om te weten is dat wij de kinderen onder BSO-tijd ook brengen en halen van en naar hun (sport)clubs en van alle scholen in Zeist ophalen!

Previous slide
Next slide

De speelplek

In het gezellige clubgebouw van SV Phoenix zijn wij ook te vinden. Een plek waar de wat oudere kinderen stoere workshops doen en met elkaar kunnen chillen, sporten en spelletjes doen. Zowel binnen als buiten hebben we alle ruimte om te spelen. Hierbij staat samen plezier maken natuurlijk voorop.

Binnen is de ruimte ingericht voor de grote kinderen en is er allerlei speelmateriaal aanwezig waar kinderen van die leeftijd graag meespelen. Daarnaast worden er iedere dag leuke en stoere activiteiten georganiseerd. Hierbij kan je denken aan proefjes doen, robots en sieraden maken. Of wat dacht je van eigen tandpasta en haargel maken? En natuurlijk nog heel veel meer!

Buiten hebben we ons eigen sportveld tot onze beschikking. Dit biedt alle mogelijkheid tot partijtjes voetbal, hockey, rugby en allerlei spelletjes. Ook kunnen de kinderen gewoon lekker zelf spelen in het speeltuintje.

Wat beleven we bij BSO Phoenix?

Je denkt bij deze plek misschien aan meteen aan een sportBSO. Met die intentie zijn we hier ook jaren geleden gestart.  We organiseerden enthousiast allerlei sportclinics. Toen we tijdens het ophalen van de kinderen steeds vaker de vraag kregen of ze vanmiddag weer moesten sporten(naast de sporten en clubs waar veel kinderen al op zitten), zijn we het anders gaan doen. Het gevoel van moeten is nou precies iets wat we na een dag school bij ons niet willen! De kinderen denken mee in de activiteiten die we met elkaar ondernemen en die zijn op veel meer gericht dan alleen sport! 

In de vakanties hebben we een uitgebreid activiteitenprogramma afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ook maken we geregeld leuke uitstapjes in de omgeving. 

We nodigen je van harte uit een afspraak te maken en kennis te maken als je meer wilt weten over deze locatie. Heel graag tot ziens!

Previous slide
Next slide

Waarom onze kinderen zo graag op deze plek spelen:

‘Ik ben blij dat we steeds andere activiteiten doen. Het is noooit saai!’
‘Ik mag zelf beslissen wat ik doe en er zijn hele lieve juffen!’
‘Er zijn gelukkig veel oudere kinderen. Hier mag je kiezen wat je gaat doen en er is veel keuze. Dat had de oude BSO niet!
‘Hier zijn gelukkig geen ukkies. En we doen stoere workshops!’

Begeleiders

portrait-of-smiling-male-school-teacher-standing-i-7BJLS3R-1.jpg

Hans de Groot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

smiling-teacher-writing-on-blackboard-in-classroom-PEULQUR.jpg

Marrieke van Huizen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

portrait-of-a-beautiful-student-in-the-library-PLSNE93-1.jpg

Lisanne van Dijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

education-teachers-university-and-schools-concept-VR264NK.jpg

Simone Fluit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Aanmelden BSO Phoenix Zeist

Je kind aanmelden bij BSO Phoenix in Zeist? Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Meld je kind aan bij
BSO Phoenix in Zeist!

Koeburgweg 1, Zeist
LRK: 232193526