BSO Sterrenbos

BSO Kerckboschschool Zeist

Kerckeboschschool: samen heerlijk buiten spelen? In de zandbak of fietsen over het mooie schoolplein? Binnen in de gymzaal allemaal leuke spelletjes doen? Of knutselen, met de lego of duplo spelen?

Dit alles en nog veel meer kan bij onze locatie in de Kerckeboschschool! Kinderen in de leeftijd 4 t/m 7 jaar spelen in de gezellige speelruimte van de kleuterlokalen. We hebben verschillend speelgoed waar de kinderen mee kunnen spelen. In de gymzaal doen we allerlei leuke spelletjes.  Buiten spelen we op het plein met een grote zandbak, schommels en veel verschillende speelkarren en fietsjes.

Previous slide
Next slide

De speelplek

Naast dat de kinderen zelf kunnen spelen, zijn er ook altijd georganiseerde activiteiten of workshops waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Hierin vinden we de keuze van de kinderen belangrijk. We vinden het natuurlijk heel leuk en gezellig als de kinderen meedoen met de activiteiten die we verzinnen, maar we beseffen maar al te goed dat ze al de hele dag op school hebben gezeten waar ook van alles moest. Het ene kind doet graag mee aan de activiteiten en het andere kind vindt het fijn om te ontladen van de dag school door lekker zelf of met vriendjes te spelen. Het belangrijkste is dat de kinderen positieve ervaringen opdoen door fijne en goede begeleiding van de pedagogisch medewerkers. 

Wat beleven we op de Kerckboschschool?

Buiten alles wat we kunnen ondernemen op de locatie gaan we er ook geregeld op uit om avonturen te beleven in de nabije bosrijke omgeving. De hertjes bezoeken, naar Heidestein, kinderboerderij, speeltuinen in de omgeving en andere leuke uitstapjes.

In sommige vakanties spelen de kinderen bij onze locatie in het bos aan het Padvinderslaantje. De kinderen vinden dit altijd erg leuk! Er is in de vakanties altijd een uitgebreid aanbod aan activiteiten en uitstapjes met verschillende thema’s. 

Alle kinderen uit Zeist in de leeftijd 4-7 jaar zijn van harte welkom op deze locatie. Bij aanmelding kijken we of het logistiek mogelijk is je kind van de desbetreffende school op te halen. 

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze leuke locatie en onze werkwijze. En we kunnen ons voorstellen dat je er vragen over hebt. We nodigen je dan ook van harte uit voor een rondleiding. We maken graag kennis en vertellen je graag meer!

Previous slide
Next slide

Waarom onze kinderen zo graag op deze plek spelen:

‘Op mijn eigen school hebben we geen schommels, maar hier wel!’
‘De BSO is niet ver van mijn huis!’
‘De BSO is zo leuk omdat ik met mijn
vriendinnetjes kan spelen en veel kan knutselen!
We mogen bij de BSO ook op het grote plein spelen!’
‘We hebben een paar huisdieren van de kinderen mogen knuffelen en dat is leuk!’

Pedagogisch medewerkers

4F78DDB3-A412-4C7F-AC85-35B47C32C6C1

Yasmine

Coördinator locatie Kerckeboschschool

55D6DEAA-072E-4CCF-848A-BD819693F80F

Fatiha

Pedagogisch medewerker

portrait-of-a-beautiful-student-in-the-library-PLSNE93-1.jpg

Lisanne van Dijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

education-teachers-university-and-schools-concept-VR264NK.jpg

Simone Fluit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Aanmelden BSO
Kerckeboschschool Zeist

Je kind aanmelden bij BSO Kerckeboschschool Zeist? Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Meld je kind aan bij
BSO Kerckeboschschool Zeist

Oranje Nassaulaan 5, 3708 GA Zeist
LRK: 265890524