BSO Sterrenbos

BSO Luchtvaart Scouting Zeist

Luchtvaart Scouting: houdt jouw kind van buiten ravotten? Hutten maken van de takken uit het bos? In het zand spelen en niet altijd met schone kleding thuiskomen? Voetballen? Heerlijk buiten of binnen op de zitzak een boekje lezen? Met de lego spelen of knutselen?

Dit alles en nog veel meer kan bij onze prachtig gelegen locatie. Je kunt ons vinden in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen in Zeist. Op deze plek spelen kinderen vanaf 6 jaar. Handig om te weten is dat wij onder BSO-tijd ook kinderen brengen en halen naar en van hun (sport)clubs in Zeist!

Previous slide
Next slide

De speelplek

Een klein stukje verscholen in het bos vind je ons gezellige locatie. De kinderen kunnen hier spelen in twee verschillende ruimtes. Ook is er een zoldertje waar de kinderen kunnen chillen op kleden en zitkussens. En aangepast op de leeftijd en de wensen van de kinderen is er natuurlijk van alles aanwezig om mee te spelen.
Buiten spelen is hier favoriet! Heerlijk in het bos spelen na een lange dag school? Wat wil je als kind (en ouder) nog meer?!

Wat beleven we bij de Luchtvaart Scouting?

Naast dat de kinderen  alle ruimte krijgen om zelf te spelen, zijn er ook altijd georganiseerde activiteiten of workshops waar de kinderen aan mee kunnen doen. Hierin vinden we de keuze van de kinderen belangrijk. We vinden het natuurlijk heel leuk en gezellig als de kinderen meedoen met de activiteiten die we verzinnen, maar we beseffen maar al te goed dat ze al de hele dag op school hebben gezeten waar ook van alles moest. Het ene kind doet graag mee aan de activiteiten en het andere kind vindt het fijn om te ontladen van de dag school door lekker zelf of met vriendjes te spelen.

Buiten alles wat we kunnen ondernemen op de locatie gaan we er ook geregeld op uit om avonturen te beleven in de nabije bosrijke omgeving. Naar Heidestein, het bos, andere speeltuinen in de omgeving en andere leuke uitstapjes.

Ook in de vakanties is er altijd een uitgebreid aanbod aan activiteiten en uitstapjes met verschillende thema’s. Deze locatie geeft ook echt een vakantiesfeer. Veel nieuwe ouders zeggen “Het lijkt wel een schoolkamplocatie!” Echt een kampeer/vakantiegevoel!”

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over deze leuke locatie en onze werkwijze. En we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. We nodigen je dan ook van harte uit voor een rondleiding. We maken graag kennis en vertellen je graag meer!

 

Previous slide
Next slide

Waarom onze kinderen zo graag op deze plek spelen:

Ik vind het bos en de waterpret altijd leuk!’
‘Dat ik word opgehaald met de bakfiets!’
‘Hoe het op school was? Dat ben ik alweer vergeten, want ik heb z’on leuke middag bij de BSO gehad!’
‘De ijsjes zijn leuk, maar gaan we nu ijsjes eten?’

Begeleiders

portrait-of-smiling-male-school-teacher-standing-i-7BJLS3R-1.jpg

Hans de Groot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

smiling-teacher-writing-on-blackboard-in-classroom-PEULQUR.jpg

Marrieke van Huizen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

portrait-of-a-beautiful-student-in-the-library-PLSNE93-1.jpg

Lisanne van Dijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

education-teachers-university-and-schools-concept-VR264NK.jpg

Simone Fluit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Aanmelden BSO Luchtvaart Zeist

Je kind aanmelden bij BSO Luchtvaart Zeist? Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Meld je kind aan bij
BSO Luchtvaart Zeist

Padvinderslaantje 10, 3708 BS Zeist
LRK: 100684245