BSO Sterrenbos

BSO Zeist

BSO Sterrenbos biedt kinderen de ruimte om zichzelf te zijn op een natuurlijke manier in een ongedwongen omgeving en we laten ze worden wie ze willen en kunnen zijn.

Op zoek naar een BSO in Zeist? BSO Sterrenbos heeft meerdere locaties, waaronder Scouting, Kerckeboschschool, Luchtvaart Scouting en Phoenix. Op deze pagina vind je een kort overzicht van alle BSO’s in Zeist.

Scouting BSO Zeist

Heerlijk ravotten? Hutten maken met de takken uit het bos? In het zand spelen en niet altijd met schone kleding thuiskomen? Voetballen? Heerlijk buiten of binnen op lounchekussens een boekje lezen? Met de lego spelen of knutselen?

Dit alles en nog veel meer kan bij onze locatie in de prachtige bossen van Zeist! Je kunt ons vinden in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen in Zeist. Op deze plek spelen kinderen in alle leeftijden van de basisschool. Handig om te weten is dat wij ook kinderen onder BSO-tijd brengen en halen van en naar hun (sport)clubs!

Kerckeboschschool BSO Zeist

Kerckeboschschool: samen heerlijk buiten spelen? In de zandbak of fietsen over het mooie schoolplein? Binnen in de gymzaal allemaal leuke spelletjes doen? Of knutselen, met de lego of duplo spelen?

Dit alles en nog veel meer kan bij onze locatie in de Kerckeboschschool! Kinderen in de leeftijd 4 t/m 7 jaar spelen in de gezellige speelruimte van de kleuterlokalen.

Luchtvaart Scouting BSO Zeist

Luchtvaart Scouting: houdt jouw kind van buiten ravotten? Hutten maken van de takken uit het bos? In het zand spelen en niet altijd met schone kleding thuiskomen? Voetballen? Heerlijk buiten of binnen op de zitzak een boekje lezen? Met de lego spelen of knutselen?

Dit alles en nog veel meer kan bij onze prachtig gelegen locatie. Je kunt ons vinden in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen in Zeist. Op deze plek spelen kinderen vanaf 6 jaar. 

Phoenix BSO Zeist

Phoenix: uit school samen robots knutselen, je eigen haargel maken, samen sporten en spelletjes doen op ons eigen veld? Meedoen aan allerlei stoere en coole workshops of gewoon lekker zelf spelen?

Dit alles en nog veel meer kan bij onze heerlijke ruime locatie in het clubgebouw van hockeyclub Phoenix te Zeist. Deze plek is qua inrichting en activiteiten erg leuk voor kinderen vanaf 6 jaar.

BSO Zeist

Meld uw kind aan bij
BSO Kerkebosch in Zeist!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.