BSO Sterrenbos

BSO De Wegwijzer Zeist

Samen buiten spelen in de schaduw van de bomen op het mooie plein met speeltoestellen? Of een potje voetballen? Samen binnenspelen met de barbies, de autobaan of een spelletje doen? Samen koken, bakken of knutselen? Of toch liever eerst lekker samen op avontuur in het naastgelegen bos?

Dit alles en nog veel meer kan bij BSO Sterrenbos locatie De Wegwijzer!
Je kunt ons vinden in de school aan het Kohnstammplein in Zeist. Op deze plek spelen kinderen van 4-12 jaar. We zijn in mei 2024 gestart met deze locatie en en we zijn al met een gezellig club kinderen van verschillende leeftijden. Maar wij hebben nog plek voor kinderen die samen met ons ook een heleboel leuke dingen en gezelligheid willen beleven in hun BSO-tijd!

Previous slide
Next slide

De speelplek

Aan de rand van een klein bos in de wijk Vollenhove in Zeist vind je basisschool De Wegwijzer. Er is een prachtig ruim schoolplein waar de kinderen in de schaduw van de bomen heerlijk kunnen spelen op de speeltoestellen of een potje kunnen voetballen!
Binnen hebben we een grote ruimte tot onze beschikking die ingericht is met gezelllige speelhoeken. Er is speel -en spelmateriaal aanwezig voor alle leeftijden. En er worden natuurlijk elke dag leuke activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan mee kunnen doen. Zowel binnen als buiten hebben we alle ruimte om ons te vermaken!

Wat beleven we op BSO De Wegwijzer?

Naast dat de kinderen zelf kunnen spelen, zijn er ook altijd georganiseerde activiteiten of workshops waar de kinderen aan mee kunnen doen. Hierin vinden we de keuze van de kinderen belangrijk. We vinden het natuurlijk heel leuk en gezellig als de kinderen meedoen met de activiteiten die we samen verzinnen. Maar we beseffen maar al te goed dat de kinderen al de hele dag op school hebben gezeten waar ook van alles moest. Het ene kind doet graag mee aan de activiteiten en het andere kind vindt het fijn om te ontladen van de dag school door lekker zelf of met vriendjes te spelen. Het belangrijkste is dat de kinderen een fijne tijd hebben bij ons en dat ze deze tijd op hun eigen manier kunnen invullen. Dit onder begeleiding van onze enthousiaste en professionele pedagogisch medewerkers.

Buiten alles wat we op de locatie kunnen ondernemen, gaan we er ook geregeld op uit in de omgeving. Spelletjes doen in het naastgelegen bos, naar de kinderboerderij of naar een buurtspeeltuin. Er valt genoeg te ontdekken in de omgeving!

Ook in de vakanties is er altijd een uitgebreid aanbod met verschillende thema’s. Creatieve , culinaire en sportieve activiteiten wisselen we af met leuke uitstapjes.

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over onze locatie bij basisschool De Wegwijzer en onze werkwijze! En we kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Je bent dan ook van harte welkom voor een rondleiding. We maken graag kennis en we vertellen je graag meer!

Previous slide
Next slide

Waarom onze kinderen zo graag op deze plek spelen:

‘Op mijn eigen school hebben we geen schommels, maar hier wel!’
‘De BSO is niet ver van mijn huis!’
‘De BSO is zo leuk omdat ik met mijn
vriendinnetjes kan spelen en veel kan knutselen!
We mogen bij de BSO ook op het grote plein spelen!’
‘We hebben een paar huisdieren van de kinderen mogen knuffelen en dat is leuk!’

Pedagogisch medewerkers

4F78DDB3-A412-4C7F-AC85-35B47C32C6C1

Yasmine

Coördinator locatie Kerckeboschschool

55D6DEAA-072E-4CCF-848A-BD819693F80F

Fatiha

Pedagogisch medewerker

portrait-of-a-beautiful-student-in-the-library-PLSNE93-1.jpg

Lisanne van Dijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

education-teachers-university-and-schools-concept-VR264NK.jpg

Simone Fluit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Aanmelden BSO
De Wegwijzer Zeist

Je kind aanmelden bij BSO De Wegwijzer Zeist? Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Meld je kind aan bij
BSO De Wegwzijer Zeist

Kohnstammplein 3, 3706 CZ Zeist
LRK: 253773039