Tarieven

Wat zijn de tarieven?

Wij rekenen voor de buitenschoolse opvang €6,94 per uur in 2017. Het maandbedrag rekenen wij graag voor u uit, omdat deze per start datum en situatie verschilt.

U kunt kiezen uit een pakket met alles inclusief en een pakket met een korting van 3 vakantie weken. Deze vakantie dagen kunnen flexibel ingezet worden op studiedagen, vakantiedagen of een extra dagdeel.

Dit uurtarief is inclusief vervoer van school naar de BSO, alle eetmomenten, alle workshops en activiteiten die intern georganiseerd worden.

De voorwaarden betreft ruilen van dagen, opzeggen of wijzigen ontvangt u bij de plaatsingsovereenkomst. Heeft u hier nu al vragen over kunt u die gerust aan ons stellen.

Extra service warm eten
€3,75 per maaltijd op de daarvoor aangegeven dag of dagen.

Strippenkaart= 10 keer een warm maaltijd. Kosten zijn €37,50 per strippenkaart. De strippenkaart is een jaar geldig.

Voorwaarden:
– U krijgt de vrijheid om zelf te bepalen welke dag in de week uw kind mee eet. Wanneer u bijvoorbeeld 1 maaltijd per week afneemt hangt dit niet perse vast aan een dag. Wij horen wel graag voor 14.00 uur als uw kind mee eet. U kunt een voicemailbericht inspreken of een sms sturen naar de groepstelefoon. Natuurlijk is het ook mogelijk de maaltijd wel op een vaste dag te zetten.
– De strippenkaart kunt u op elk moment gebruiken. Wel moeten wij voor 14.00 uur weten als uw kind die dag mee eet. Per Strippenkaart kunt u 10 warme maaltijden afnemen. De strippenkaart kunt u via de mail aanvragen. De pedagogisch medewerkers houden voor u bij hoeveel maaltijden er nog op de strippenkaart staan. De kosten van de strippenkaart komen op de factuur erbij.