Locatie Luchtvaart Scouting

Welkom bij de leukste BSO van Zeist!

Waarom is BSO Scouting Luchtvaart de leukste BSO van Zeist?

Onze Scouting buitenschoolse opvang is gevestigd op een avontuurlijke locatie gelegen midden in het bos in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen in Zeist. Alle kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Zeist zijn van harte welkom bij deze locatie!

Niet alleen opvang
We willen niet dat uw kind alleen ‘opgevangen’ wordt door ons, maar dat uw kind een leuke tijd bij ons beleeft! Dit willen we bereiken door actief en enthousiaste medewerkers met ieder zijn/haar eigen ‘specialiteit’. En door het aanbod van dagelijkse workshops, sporten en avontuurlijke uitstapjes in de omgeving. Ons activiteitenprogramma stellen we samen op met de kinderen. We vinden het erg belangrijk dat zij hier in spraak in hebben!

Onze locatie
We zijn gevestigd op een mooie locatie in de prachtige bossen van Zeist. Zowel binnen als buiten biedt volop speelmogelijkheden.
De binnenruimte bestaat uit twee verschillende ruimtes. Hierdoor kunnen we de activiteiten aanpassen aan de interesses van de kinderen.
Buiten is er ook genoeg te beleven; lekker spelen in het zand, struinen in de struiken, op zoek naar beestjes of sporten met onze verschillende sportmaterialen.

Wij zijn een zelfstandige, kleinschalige en flexibele opvang. Hierdoor zijn wij goed in staat in te spelen op uw wensen en die van uw kind.  Wij vinden het belangrijk naar u te luisteren en te doen wat we kunnen om de opvang voor u zo passend mogelijk te maken. We bieden warm eten service aan en brengen naar sporten en andere externe buitenschoolse activiteiten.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie:
info@bsosterrenbos.nl / 06-17478851

Graag tot ziens bij BSO Luchtvaart Scouting!

Adres: Padvinderslaantje 10 in Zeist