Locatie Kerckeboschschool

Welkom bij de leukste BSO van Zeist!

Waarom is BSO Kerckeboschschool de leukste BSO van Kerckebosch?

Onze BSO Kerckeboschschool is gevestigd op een avontuurlijke locatie gelegen in de school in de wijk Kerckebosch/Hoge Dennen in Zeist. Alle kinderen van 4 t/m 6 uit Zeist zijn van harte welkom bij deze locatie!

Niet alleen opvang
We willen niet dat uw kind alleen ‘opgevangen’ wordt door ons, maar dat uw kind een leuke tijd bij ons beleeft! Dit willen we bereiken door actief en enthousiaste medewerkers met ieder zijn/haar eigen ‘specialiteit’. En door het aanbod van dagelijkse workshops, sporten en avontuurlijke uitstapjes in de omgeving. Ons activiteitenprogramma stellen we samen op met de kinderen. We vinden het erg belangrijk dat zij hier in spraak in hebben!

Onze locatie
We zijn gevestigd in de Kerckeboschschool. Zowel binnen als buiten biedt volop speelmogelijkheden.
De binnenruimte bestaat uit een mooie aula waar de kinderen op kleden met speelgoed kunnen spelen en aan tafel kunnen knutselen of spelletjes kunnen doen. Ook de kleutergymzaal is volledig tot onze beschikking. Hier kunnen veel verschillende activiteiten gedaan worden.
Buiten is er ook genoeg te beleven; lekker spelen in de zandbak, struinen in de struiken, op zoek naar beestjes of fietsen op de verschillende fietsjes.

Wij zijn een zelfstandige, kleinschalige en flexibele opvang. Hierdoor zijn wij goed in staat in te spelen op uw wensen en die van uw kind.  Wij vinden het belangrijk naar u te luisteren en te doen wat we kunnen om de opvang voor u zo passend mogelijk te maken. We bieden warm eten service aan en brengen naar sporten en andere externe buitenschoolse activiteiten.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie:
info@bsosterrenbos.nl / 06-17478851

 

Graag tot ziens bij BSO Kerckeboschschool!