Locatie Driebergen

BSO Sterrenbos locatie Driebergen

Na al meer dan 6 jaar in Zeist veel kinderen een plezierige tijd na school te bezorgen, lijkt het ons leuk dit zelfde te doen in Driebergen.
We zijn na de zomervakantie (2016) begonnen in het gezellige clubgebouw van Rugbyclub The Pink Panthers . Dit is gelegen aan de Woerd te Driebergen nabij sporthal Hoenderdaal.

 

Samen op avontuur!Buitenschoolse opvang Driebergen

Onze medewerkers beschikken over een flinke dosis energie en enthousiasme om allerlei leuke dingen met de kinderen te ondernemen. Van iedere dag maken wij een feestje. Er is dan ook elke dag iets leuk te doen. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen altijd een keuze hebben in meedoen aan een georganiseerde activiteit of juist zelf spelen. Bij georganiseerde activiteiten kunt u denken aan: proefjes doen (techniek), creatieve workshops, sport &spel, etc. Ook leent onze prachtige omgeving, de Utrechtse Heuvelrug zich prima om allerlei avontuurlijke uitstapjes te maken. We gaan er dan ook geregeld op uit met de kinderen! (hutten bouwen en/of sporen zoeken in het bos, pyramide van Austerlitz beklimmen, naar de speeltuin,etc)

Dit alles organiseren wij in samenspraak met de kinderen. Het is hun vrije tijd en in die tijd moeten ze kunnen doen wat ze zelf willen en vooral leuk vinden!

Binnen

buitenschoolse opvang Driebergen

Wij vinden het belangrijk dat onze BSO huiselijk ingericht is. Het moet een plek waar  je je thuis voelt, waar je tot rust komt en waar je doen en laten waar je zin in hebt.

Voor iedere leeftijdscategorie of activiteit is er een plekje ingericht. Zo hebben we een podium dat net een extra kamertje is waar een leeshoek is met bank, een tafeltje met stoeltjes en een groot Barbiehuis waar volop met de Barbies gespeeld kan worden. Door de hele ruimte heen zijn hoekjes gecreerd door middel van gezellige schotten en kleden. Er is  een autohoek, duplohoek, poppenhoek, maar ook een chillhoek met loungekussens waar bijvoorbeeld lekker gelezen en gekletst kan worden.

Buiten

Onze BSO te Driebergen is gevestigd in het clubgebouw van Rugbyclub The Pink Panthers.  We beschikken over een groot sportveld. Hoewel je bij deze locatie meteen aan sporten denkt, leent deze prachtige buitenruimte zich ook voor tal van andere activiteiten. Wij zijn dan ook geen sportBSO,maar we bieden wel verschillende sporten aan.

Externe activiteiten

Wij vinden het leuk en belangrijk kinderen veel verschillends te laten ervaren. Zo werken wij graag samen met organisaties in de buurt die activiteiten voor kinderen organiseren. Hierbij valt te denken aan de toneel, yoga, skien, sportverenigingen,etc. Tevens organiseren wij Engelse les op locatie. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe dingen die we met de kinderen kunnen ondernemen!

Zwemles

Heeft u moeite met het inplannen van de zwemles van uw kind? Wij brengen en halen uw kind (gratis) naar zwemles!

Brengservice naar sport

Wij brengen uw kind graag naar zijn of haar eigen sport onder BSO tijd!

Enthousiast geworden?

Voor aanmelden & meer informatie:
info@bsosterrenbos.nl / 06-17478851

 

Graag tot ziens bij BSO Sterrenbos Driebergen!

Geef een reactie