Zwemlessen

Haal je zwemdiploma bij Sterrenbos! Leuk voor de kinderen en makkelijk voor de ouders!
Bij BSO Sterrenbos kan uw kind de officiële zwemdiploma`s A, B en C halen! Dit door middel van zwemles van professionele zweminstructeurs. De zwemlessen vinden wekelijks plaats.

Wij bieden twee keuzes aan:

Op maandag zwemles bij Zwembad Dijnselburg aan de Badmeester Schenkpad in Zeist.  www.zwembaddijnselburg.nl. Hier zwemmen de kinderen van 16:00 tot 17:00 uur.

U betaalt een maandelijkse bijdrage van 42,50 voor de zwemlessen. U betaalt tot en met de maand waarin uw kind afzwemt en het diploma behaalt.
In de maanden juli en augustus, de periode van de zomervakantie waarin geen zwemles is, wordt er niet geïncasseerd. Het vervoer naar de zwemles en weer terug is kosteloos!

Afhankelijk van welke school uw kind bezoekt eten en drinken de kinderen eerst op de locatie of in het restaurant van het zwembad. Hierna gaan wij met de kinderen naar een kleedkamer speciaal gereserveerd voor BSO Sterrenbos. Hier begeleidt de pedagogisch medewerker de kinderen met aan-en uitkleden. Hierna brengt de pedagogisch medewerker de kinderen naar de douches waar de zwemdocenten de kinderen opwachten.
De kinderen krijgen les van een vaste zwemdocent. Een pedagogisch medewerker is tijdens de zwemlessen aan de waterkant aanwezig. Na de zwemles neemt de pedagogisch medewerker de begeleiding weer over en begeleidt de kinderen met douchen en aankleden.
Wij verzorgen ook het vervoer weer terug naar de BSO.

Op donderdag zwemles via zwemschool Water & Ko in het zwembad bij Oud London. www.waterenko.nl

Zwemschool Water & Ko is gespecialiseerd in snelcursussen voor de zwemdiploma’s A, B en C voor kinderen vanaf 5 jaar. De zwemschool biedt bijvoorbeeld voor de A diploma een snelcursus aan van 5 maanden. De kinderen zwemmen van 16:00 tot 18:00 uur. Wij brengen de kinderen, kleden ze om en zorgen dat ze bij de badmeesters zijn. Bij deze lessen blijven wij niet aanwezig en verwachten wij van de ouders dat zij de kinderen om 18:00 uur komen halen. Vanaf 17:50 uur is de mogelijkheid voor de ouders om te kijken.

De aanmelding en betalingen van deze zwemlessen lopen via de zwemschool zelf.

Ook bij deze zwemcursus verzorgen wij kosteloos het vervoer!