Binnen en buiten

Binnen Buiten Spelen - BSO Sterrenbos Zeist - 02     Binnen Buiten Spelen - BSO Sterrenbos Zeist - 01

Binnen

Binnen hebben we een gezellige, huiselijke sfeer gecreëerd. De kinderen kunnen zich hier terugtrekken in ons houten speelhuis of achter de schermen. Ook de zitkussens bieden een plek waar bijvoorbeeld een boekje gelezen kan worden. Aan tafel kan een tekening gemaakt worden of een mooi knutselwerkje. Die kinderen mogen hun fantasie de vrije loop laten. Maar ook zullen we verschillende knutselwerkjes aanbieden gekoppeld aan een thema, bijvoorbeeld aan de seizoenen of bepaalde feesten.

Voor een gezellig of spannend spel hebben we volop mogelijkheden. Ook zijn voor de bouwers onder ons genoeg bouwmaterialen zoals lego, K’nex en MOOV. Hiermee kunnen de kinderen hun eigen skelter, step of fiets maken! Er zijn ook poppen en barbies aanwezig die elke keer weer opnieuw verkleed en verzorgd kunnen worden. Er zijn genoeg mogelijkheden om bij te komen van een lange dag school. Maar de ruime binnenlocatie leent zich ook prima voor actievere activiteiten.

We vinden het belangrijk dat er iedere dag voor iedere leeftijdscategorie iets leuks te doen is. Uiteraard is het geen verplichting voor de kinderen om hier aan mee te doen. Maar we willen graag de kinderen iedere dag iets leuks aan kunnen bieden!Meer over onze activiteiten kunt u vinden bij ‘Activiteiten’ en ‘Activiteitenprogramma’.

Buiten

We zijn gevestigd aan de rand van de mooie bossen van Zeist. We zijn dan ook vaak met de kinderen te vinden in het bos, waar ze spelenderwijs van alles leren over de natuur.
We hebben verschillende sportmaterialen waarmee worden gevoetbald, gevolleybald, gekorfbald en nog veel meer. Op korte afstand ook een groot sportveld waar we geregeld naar toe gaan. Dus ook voor de sportievelingen onder ons genoeg te doen! Verder hebben we geregeld uitdagende projecten buiten waar de kinderen aan mee kunnen doen als ze dat willen!

We nodigen u graag uit voor een kennismaking met ons!