Activiteitenprogramma

 

Er is altijd iets leuks, spannends of juist iets knus en huiselijk te beleven!

De kinderen kunnen dagelijks kiezen uit verschillende activiteiten/workshops! Denk aan natuurworkshops, sport en spel activiteiten, creatieve workshops zoals sieraden maken, schminken, kaarten maken, ons eigen laboratorium waar allemaal proefjes worden gedaan, overleven in de natuur en nog veel meer andere activiteiten of workshops!

Daarnaast bieden wij ook externe activiteiten aan!

  • Sportclinics zoals basketbal, zelfverdediging en judo in samenwerking met Sport Service Zeist
  • Muziekles onder begeleiding van een professionele muziekdocent. Bijvoorbeeld gitaarles, pianoles of algemene vorming muziek.
  • Natuurworkshops door professionele natuurdeskundige.
  • Zwemlessen bij zwembad Dijnselburg of Water & Ko.
  • Theaterles en Capoeira via het Kunstenhuis.
  • Skilessen bij Skicentrum Soesterberg.

De kinderen mogen zelf kiezen hoe ze hun vrije tijd willen doorbrengen, daarom is het meedoen aan de workshops/activiteiten niet verplicht. Wel stimuleren we de kinderen om deel te nemen als we denken dat het goed is voor hun ontwikkeling.

Iedere vakantieweek staat in het teken van een ander uitdagend thema. Zoals ‘Reis om de wereld’, ‘Beroepen’, ‘Sterrenkunst’ enz.
Naast de normale workshops/activiteiten bieden we in de vakanties activiteiten die aansluiten op dit thema. Ook staan er uitstapjes op het programma. We stellen ouders altijd op de hoogte wanneer er een uitstapje georganiseerd wordt.

 

Activiteitenprogramma - BSO Sterrenbos Zeist - 01