Activiteitenprogramma

Wat is ons activiteitenprogramma?

De kinderen zijn het uitgangspunt tijdens alle activiteiten. Zo helpen zij mee het programma vast te stellen, waardoor hun betrokkenheid vergroot wordt. De workshops en de sporten zullen afgestemd worden op de leeftijd van de kinderen.

De activiteiten worden dagelijks aangeboden. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen altijd één of meerdere activiteiten kunnen kiezen waar ze aan mee kunnen doen. Hierbij niet uit het oog verliezend dat kinderen ook gewoon lekker zelf willen spelen. Hier is ook alle ruimte voor.

Creatieve workshops
Bij de 6+ BSo worden uitdagende creatieve workshops gegeven. Er wordt steeds gezocht naar activiteiten die kinderen niet op school of thuis doen. Denk bijvoorbeeld aan zelf tandpasta maken, robots maken, werken met stroom, technieklessen, proefjes doen.

Sport

Deze locatie leent zich uitstekend voor lekker in beweging zijn. We beschikken over een sportveld waar we verschillende sporten aan bod kunnen laten komen. Onze eigen pedagogisch medewerker die gespecialiseerd is in sport verzorgd uitdagende activiteiten voor de kinderen die zin hebben in een sportieve middag!

Externe activiteiten

Aan de externe activiteiten die georganiseerd worden, kunnen de kinderen zowel de kinderen van de BosBSO als van de 6+ BSO aan mee doen!

Voor meer informatie over de creatieve workshops, sporten of externe workshops bel ons gerust of kom persoonlijk met ons kennismaken!